TAC Kulüp çalışmaları öğrencinin ilgi alanına bağlı olarak yeteneklerini geliştirmesine ve okul ortamında sosyal becerilerini arttırmasına olanak sağlamaktadır. TAC’de kulüp hayatının amacı öğrencinin yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlamak, öğrencilerin ders dışı etkinliklerde danışman öğretmenin desteği ile lider rolünde görev alarak sorumluluk ve özgüven duygularını geliştirmek ve ekip çalışmasının önemini kavramalarını sağlamaktır.

Tarsus Amerikan Koleji Öğrencileri her yıl danışman öğretmenlerin ve Lider Öğrencilerinin yer aldığı sosyal etkinlik kulüpleri ile isteğe bağlı olarak birden fazla kulüp çalışmalarına katılarak bir çok etkinlik ve haftalık kulüp çalışmalarını gerçekleştirmektedirler.

Kulüpler ile ilgili fotoğrafları görüntülemek için lütfen tıklayınız