Mezunlarımız her fırsatta evleri olarak gördükleri okullarına gelerek hasret giderirler.

Çok uzun süredir devam eden bir gelenekle her cumartesi günü okula gelerek basketbol oynarlar. 19 mayısa en yakın cumartesi günü okulda 'Eve Dönüş', yani 'Homecoming' aktivitesi yapılır. 10, 20... 50, 60 yıllık mezunlara törenle plaket verilir. Öğrencilerin meslek seçimine destek olmak amacıyla düzenlenen kariyer günün gibi bir çok etkinlikte mezunlardan destek alınır.

TAC geleneğinde öğrenciler, çalışanlar, öğretmenler, aileler ve mezunlarkocaman bir aile ve bir bütünü tamamlayan parçalardır.