SmartClass

Özel Tarsus Amerikan Koleji’nde SmartClass öğrenci bilgi sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem ile velilerimiz öğrencilerimize ait tüm akademik verilere buradan ulaşabilir, öğrencinin gelişimini takip edebilirler. Tüm sınavlar (klasik ve çoktan seçmeli) ölçme-değerlendirme programımız ile değerlendirilir, konu ve kazanım bazında geri bildirim verilerek öğrencilerimizin akademik güçlü ve gelişmesi gereken yanları öğretmenler ve aile tarafından takip edilebilir.

Sınav notlarının yanı sıra, SmartClass aracılığı ile öğrencilerin ödev / malzeme eksiği, okul davranış puanları ve açıklamaları, geç ve devam / devamsızlık durumu vb. bilgiler öğrenciye / veliye verilen özel şifre ile internet üzerinden takip edilebilir. Ayrıca velilere iletilmesi gereken bilgilendirme mektupları, ara karne ve performans notları da bu sistem aracılığı ile bildirilir.

SmartClass'a ulaşmak için TIKLAYINIZ.

ConnectED Platformu (Blackboard LMS)

Özel Tarsus Amerikan Koleji’nde, tüm sınıflar düzeyinde, web tabanlı öğrenme platformu (ConnectED) etkin bir öğrenme ortamı olarak kullanılır. ConnectED uygulamasında, her ders bazında öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan senkron ve asenkron ders içeriklerimize (üniteler, konu içerikleri, çalışma kağıtları, sunumlar, sınıf içi çalışma örnekleri, ödevler, kaynaklar ve öğretmenlerimizin dijital tasarım uzmanlarıyla geliştirdiği özgün videolar) erişim sağlanabilir. Öğrencilerimiz ders programı, haftalık kulüp ve etkinlikleri program üzerinden takip edip canlı derslerine sistem üzerinden girebilirken, öğretmenlerimiz ise sistem üzerinde kendi ders içeriklerini çevrim içi modüller olarak tasarlayabilirler.

Bunun yanı sıra ConnectED, öğrencilerimizin sınıfta öğrenmiş oldukları konuları, bireysel ihtiyaçlarına yönelik olarak, kendi hızlarında öğrenmelerine veya tekrar etmelerine ve anında geri bildirim almalarına da olanak veren bir öğrenme platformudur. Sistem, öğrencinin akademik gelişimini, güçlü ve gelişmesi gereken alanlarını raporlayabilir ve öğrenci gelişiminin yakından takip edilebilmesine olanak verir.

ConnectED Platformuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.