TAC Öğrencilerimiz Satranç Müsabakalarını Başarı İle Tamamlamışlardır.

Mersin’de geçtiğimiz iki hafta süresince gerçekleşen Okul Sporları Gençler Eskrim ve Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında, okulumuzu temsil eden sporcularımız, müsabakalardan başarıyla ayrılmışlardır.

Satranç branşında (20 Mart Cuma- 21 Mart Cumartesi- 22 Mat Pazar) ise; okulumuzu 11. sınıf öğrencilerimizden Ege Su Durak, Yusuf Karakaya ve 10. sınıf öğrencimiz Cahitcan Uzman temsil etmişlerdir. Hayli çekişmeli geçen ve 3 gün süren müsabakalar sonunda, genç kızlarda Ege Su Durak il üçüncüsü, Cahitcan Uzman ise genç erkeklerde il dördüncüsü olmayı başarmıştır.