Kadınlar Günü

Öğrencilerimiz okulumuzdaki tüm KADIN’ların ‘”KADINLAR GÜNÜ”nü kutladı.

“Dünya Kadınlar Günü” her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. Bu mühim günde, okulumuz öğrencileri kampüsümüzde bulunan tüm kadınlara, günün anlam ve önemine yakışır biçimde, rengarenk menekşeler takdim ettiler ve kadınlarımızın heyecanı, şaşkınlığı yüzlerinden okundu. Duygulanan kadınlarımız bu güzel sürpriz karşısında çok mutlu oldular. Tarsus Amerikan Koleji olarak, biz de, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyoruz.