Tarsus’ta CIS Akreditasyonu

9 Mart 2016

Tarsus SEV Okulları CIS Akreditasyon sürecinde çalışmalarına devam etmektedir. Bu noktada içinde bulunduğumuz iç değerlendirme raporunu oluşturma safhasında, okullarımızın birçok yönüyle ilgili kanıt toplamak ve analiz etmek üzerinde çalışıyoruz. Bugün CIS çalışması kapsamında görev yapan birçok komitenin başkanlarına, gruplarında ne tür kanıtları değerlendirebilecekleri hakkında eğitim veriyoruz. Üç okulumuz da CIS Akreditasyonuna yönelik yoğun çalışmalara başladılar ve sürecin sonunda okullarımızı daha da ileriye götürecek yaklaşım ve uygulamaları belirlemiş olacağız.