Fransız & Alman Mutfağı

Fransız Alman Mutfağı Kulübü

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Fransız ve Alman Mutfağının tanıtımı ve uygulamalarını içeren kulübümüz, yardımlaşma- dayanışma ve iletişim  üzerine kurulmuştur. Kulübün amacı Fransız ve Alman yemeklerini ve onların kültürünü öğrenmektir. Kulübümüzün önemli bir diğer hedefi de öğrencilerimizde toplum hizmeti bilincini geliştirmektir. Bu bağlamda okul içinde belli aralıklarla kurulacak stantlarda/sergiliklerde, öğrencilerimizin kendi yaptıkları yiyeceklerin satışından elde edilecek gelir ile yardım kuruluşlarına katkıda bulunulacaktır.