“Deutschland Koffer”  Almanya Bavulda

9. & 10. Sınıflar ( 24 Şubat 2016)

24 Şubat Çarşamba günü Hazırlık, 9 ve 10. sınıf Almanca öğrencileri Ankara Goethe Enstitüsünün okulumuzda düzenlediği “Deutschland Koffer” etkinliğine katıldılar. Bu etkinlikte öğrencilerimiz Almanya’nın coğrafi bölgelerine, kültürüne, marka ve ünlülerine dair soruları, gruplar hâlinde, cevaplayarak hem eğlendiler hem de Almanya ve Almanca ile ilgili bilgilerini pekiştirdiler. Kazanan grup üyelerine hatıra olarak küçük hediyeler verildi ve bu şekilde disiplinler arası çalışma yapılmış oldu. Yaparak yaşayarak öğrenmenin esas alındığı dersimizde öğrenciler ortak faaliyetlerle ekip çalışmalarına da yönlendirilmiş oldular.