Kitap Sevgisi Katlanıyor!

Gezici Kütüphane – Ulaş Köyü

Her sınıf seviyesi ( 5 Mart 2016)

Sosyal Bilimler Bölümü’nün düzenli aralıklarla yaptığı Gezici Kütüphane etkinliği yine Ulaş Köyü İlköğretim Okulunda heyecanla yeni maceralara atılmayı bekleyen öğrencilere ulaştı. Öğrenciler o kadar heyecanlıydı ki kitapların kutulardan çıkmasını bekleyemeden seçim yapmaya başladılar. Ayrıca okul müdürü öğrencilerdeki kitap sevgisinden dolayı onlara kitap okuma salonu hazırladığını söyleyerek bizleri daha da mutlu etti. Kitap seçimleri bittikten sonra çeşitli oyunlar oynayıp sohbet etme imkânı bulan öğrencilerimiz Ulaş Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinden TEOG sınavı bitimiyle birlikte piknik daveti aldılar ve hemen piknikle ilgili detaylı plan yapmaya başladılar. Umuyoruz ki öğrencilerimizin sınavları başarıyla geçer ve biz de yapacağımız piknikte bunu kutlama fırsatı bulabiliriz.