Gezici Kütüphane Rotamız:  Kaleburcu İlkokulu

Tüm Sınıf Seviyeleri ( 12 Mart 2016)

12 Nisan Cumartesi Günü Kaleburcu Köyü’ne yapmış olduğumuz Gezici Kütüphane ziyareti yine her zamanki gibi çok güzel geçti.

9:30’da TAC’den hareket eden öğrencilerimizi Kaleburcu Köyü İlkokulu  öğrencileri bahçelerinde heyecanla bekliyorlardı. Öğrenciler sıralarına yerleşirken TAC öğrencileri de hazırlamış oldukları İngilizce çalışma notlarını dağıttılar. Yaklaşık bir saat süren İngilizce dersi yapılırken öğrencilerimiz ilköğretim okulu öğrencileri ile tek tek ilgilendiler. Okul müdürümüzün de bulunduğu derste birçok yeni şeyi öğrenmenin heyecanı yüzlerinden okunan öğrenciler aynı zaman da çok da eğlendiler. “Head, Shoulder...” şarkısıyla tamamlanan dersin ardından güneşli hava değerlendirildi ve kitaplar okul bahçesinde hazırlandı. Öğrencilerimiz okunmuş kitapları teslim aldıktan sonra yeni kitap seçiminde de yardımcı oldular.

Kitaplarını alan öğrencilerle top oynandı, ev yapımı kurabiye yendi. Vedalaşma zamanı geldiğinde ise bir sonraki ziyaretin planlaması çoktan yapılmıştı.