TAC Yayla Evi’ne Ağaç Dikme Projesi

Tüm sınıf seviyeleri ( 12 Mart 2016)

Öğrencilerimiz Çamlıyayla’da (Namrun) bulunan, Tarsus Amerikan Kolejine ait, evin bahçesine meyve, çam ve katrandan oluşan 90 adet fidanı 1 günde dikmeyi başardılar.

Yoğun bir çalışma sonrasında dikilen fidanlar sulandı ve sonuçlar gururla izlendi.  Öğrencilere çalışmalarında destek veren müdürleri, öğretmenleri, okul personeli ve mezun ağabeyleri görevlerini  tamamladıktan sonra mangalda hazırladıkları sucuk ekmekleri ikram ettiler. Güneşin tadını çıkaran ekip, Namrun Kalesi’ne çıkacak enerjiyi bularak hepimizi şaşırttı. Konaklamaya da uygun olan yayla evimize yapılacak bir sonraki etkinliği heyecanla bekliyoruz.