TACEF

TAC Avrupa Gençlik  Parlamentosu  Kulübü,  okulumuzu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi tarafından 4-7 Mart 2016 tarihleri arasında   Gaziantep’te düzenlenen  Ulusal Forum'da (KOLUF 2016) başarıyla temsil etti. Ulusal foruma katılan sekiz öğrencimize (İnci Ovat, Çetin Çelikyılmaz, İnci Alpay, Can Olcar, Dilşah Özbay, Melike Alpay, Sema Nil Yılmaz, Güneş Sezer)   öğretmenleri  Orhan Baycık eşlik etti. 21. yüzyılın ulusal  ve küresl sorunlarına olası çözümler getirmek amacıyla yapılan bu forumda  'Eğitim, Anayasal Düzenlemeler, Ticaret, Ekonomi, Avrupa Birliği, İnsan Hakları, Sivil Hak ve Özgürlükler' başlıklı konular ele alındı.