Onurlu Zaferin 101. Yılı Kutlandı!

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101'inci Yıl Dönümünü kutlama etkinliği, Tarsus Amerikan Kolejinde gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından yürütülen etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşını takiben okul müdiresi Günseli Yüksel’in konuşmasıyla sürdü.  Şiir ve dramatik kurgudan oluşan bir oratoryo şeklinde hazırlanan etkinlik, canlı müzik sunumları ile renklendi ve yabancı öğretmenlerimizin Çanakkale’ye dair mesajlarının yer aldığı bir video ile neticelendi. Onurlu zaferin 101. yılında gerçekleşen bu etkinlik için tüm okul paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.