Öykü Ödülü Önder Şit’in!

Adana'da merkez Sarıçam İlçe Belediyesince gerçekleştirilen 'Portakal Çiçeği Edebiyat Ödülleri Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.  Bu yıl öykü, deneme ve şiir dallarında düzenlenen ve -Ali Ural, Enis Batur, Haydar Ergülen, Nedim Ali Kısaoğlu, Servet Gündoğdu, Tahsin Yıldırım ve Hüseyin Kaya gibi seçkin isimlerden oluşan seçkin jürisiyle öne çıkan- toplam 400 eserin başvurduğu yarışmada, öykü türünde okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Önder Şit birincilik ödülünün sahibi oldu ve bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili habere aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşılabilir.