11-15 Nisan 2016 İzmir'de yapılan

Tenis Gençler Grup Yarışmaları’n dan gün ve gün haberler

11 Nisan 2016

1. gün

11-15 Nisan 2016 İzmir'de yapılan Tenis Gençler Grup Yarışmalarında kız takımımız Aydın Anadolu Lisesini  5-1 yenerek ilk günü galibiyetle kapadı.

Erkek takımımız ise bugünü bye geçtiler.

Yarın kızlarımız ; Balıkesir ENKA okulları ile, Erkeklerimiz Uşak Lisesi ile oynayacaklar.

Y

12 Nisan 2016

2. gün

Tenis Gençler Grup Şampiyonasında

Kız takımımız bugün (12Nisan) Balıkesir Lisesini  6-0 / Erkek takımımız ise Uşak lisesini 6-0 yenerek ikinci günü de galibiyetle kapadı.

Kızlarımız  yarın ; Kocaeli ile, Erkeklerimiz Adana Bilfen Koleji ile son maçlarını oynayacaklardır.

1. Nisan 2016

ve 3.gün

32 takımın katıldığı İzmir'de yapılan okullararası gençler tenis bölge şampiyonasında kız takımımız son gün oynadığı Kocaeli lisesi ile maçını 6-0 kazanarak grupta 1. Olup madalya kazandılar

Erkekler Bilfen koleji maçını 5-1 kaybederek gruplarında 2. Oldular.

Kız takımımız 11-15 Mayıs tarihlerinde Trabzon' da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Kız ve Erkek takımlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

I