Neslihan Önderoğlu TAC’de!

Henüz, yazılmamış bir öyküyle baş başayım. (Neslihan Önderoğlu)

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü “yazar etkinlikleri” kapsamında Tarsus Amerikan Kolejine davet edilen Neslihan Önderoğlu’nun söyleşi ve imza günü büyük ilgi gördü. İlk öykü kitabı İçeri Girmez miydiniz? ile 2013 Haldun Taner Öykü Ödülü’nü kazanan Önderoğlu; yazarlık serüveni, okuma becerisi, yazarlar ve ilham hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Son kısımda kitapların imzalandığı ve öğrencilerin gözünde yazma/yaratma ışığının belirmesini sağlayan etkinlik, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Önder Şit’in yazara çiçek ve hediye çantası takdim etmesiyle son buldu.