Geleceğin Tiyatrocuları TAC’de Yetişiyor!

Tiyatro Atölyesi Türkçe Tiyatro Kulübü, Yaratıcı Drama Kulübü Öğrencileri ( 14.04.2016)

Önceki gün Trom adlı tek kişilik oyunuyla görsel bir şölen sunan Hakan Emre Ünal, Tarsus Amerikan Kolejinin yetenekli öğrencilerine yönelik doyurucu bir tiyatro atölyesi düzenledi. Atölyede ses kullanımı, boğumlama, dans etme, şarkı söyleme, hikâye üretme ve anlatma gibi bölümlere yer verildi ve öğrencilerimizin yeni hedefi kendi hikâyelerini oluşturmak ve bunları seyircilere etkili biçimde aktarmak hâline geldi. Eğlenceli bir şekilde deneyim kazanan öğrenciler hevesliydiler. Geleceğin sanatkârlarının yeşermesi yolunda ilham veren bu etkinlik için tiyatrocu Hakan Emre Ünal Bey’e ve TAC Türkçe Tiyatro Kulübü, Yaratıcı Drama Kulübü sorumlu öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.