TAC’de Frankofoni Coşkusu

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede konuşulan Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

TAC’nin Fransızca öğrenen öğrencileri,  2. Yabancı Diller Bölümü’nün düzenlediği ve Fransızca dilinin önemini anlatan frankofoni etkinlikleri çerçevesinde bir araya gelerek yapılan tiyatro gösterisi, şarkılar, videolar ve Notre-Dame’ın Kamburu adlı müzikal ile izleyicilere güzel dakikalar yaşattılar