14 Mayıs 2016, Cumartesi günü TAC kampüsünde gerçekleştirilen okul tanıtım gününe ilgi çok büyüktü.

TAC Perküsyon grubu performansı eşliğinde Afrika dansı ile başlayan tanıtımımız Okul Başdanışmanımız Mr Andrew Leathwood’un açılış konuşmasından sonra Doç. Dr. Nurcan Gökçan’ın sunumu ile devam etti.

Okul Müdürümüz (TAC’87) Günseli Yüksel ve öğrencilerimizin sunumları sonrası okul turu ile devam eden günde TEOG sınavlarına girmiş olan  öğrenciler ve velileri karar aşamasında tüm soru işaretlerini giderebilme imkânı buldular.

Katılımları ve göstermiş oldukları yoğun ilgi için ebeveynlere teşekkür eder, öğrencilere başarılar dileriz.