Tenis Turnuvası Trabzon

Tenis Takımı Kız ( 11-15 Mayıs 2016)

11-15 Nisan tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Tenis Gençler Grup Yarışmalarında Okulumuz kız takımı grubunda birincilik derecesi kazanmış olup 11-15 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Tenis Türkiye İl Birinciliğine katılmaya hak kazanmışlardır. Erkek takımımız ise grubunda 2. Olmuş ve  şampiyonaya katılamamıştır.

2015/2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan, 11-15 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen Tenis Gençler Türkiye Birinciliği Yarışmalarında ise kız takımımız ilk sekiz takım arasına girmeyi başarmıştır