Muhteşem Bir Dans Yarışması

Okulumuz Beden Eğitimi Bölümü tarafından organize edilen "TAC PREP/HAZIRLIK DANS YARIŞMASI"   birbirinden güzel ve renkli gösterilerle, dolu dolu geçti. 5 sınıftan 62 öğrencinin katıldığı yarışmada Jüri koltuğunda oturan isimlerimiz şu kişilerdi:

1- Baş Danışmanımız Mr. LEATHWOOD
2-Müdür Yrd. Ms. Ciara JOHNSON
3-Müdür Yrd. Ms. Sheila SALİM
4-Müzik öğretmenimiz Aslı SON

Yarışmacıların uzun zamandır hazırlandığı yarışmayı öğrenci ve öğretmenler de coşkuyla izledi. Tüm sınıfların yeteneklerini gösterdiği yarışma sonunda alınan ödüller şöyle oldu:

EN İYİ JÜRİ ÖDÜLÜ: HAZ/PREP-A
EN İYİ MÜZİK ÖDÜLÜ: HAZ/PREP-B
EN İYİ DANS ÖDÜLÜ: HAZ/PREP-C
EN İYİ KAREOGRAFİ ÖDÜLÜ: HAZ/PREP-D
EN İYİ KOSTÜM VE BİG PRİZ ÖDÜLÜ: HAZ/PREP-E

Tüm öğrencilerimizi hazırladıkları muhteşem gösteriler ve gösterdikleri özverili çalışmalar için tebrik ediyoruz. TAC sizinle gurur duyuyor.