Waterloo Üniversitesi Avogadro Sınavı

11 IB FM (19 Mayıs 2016)

Dünyaca ünlü Waterloo Üniversitesinin Kimya Bölümü tarafından düzenlenen Uluslararası Avogadro Sınavı’nın 29’uncusu bu yıl 19 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti. Dünya çapında yaklaşık 4500 öğrencinin katıldığı sınavda öğrencilerin Genel Kimya ve Matematik becerilerini ölçmeye yönelik sorular sorulmakta. Okulumuz 11. sınıf IB öğrencilerinden bir grup bu yıl ilk kez, dünyanın birçok yerinden katılımın gerçekleştiği bu sınavda kendini deneme fırsatı buldu. Öğrencilerimizin sonuçlarını heyecanla bekliyoruz.