TAC’de Kütüphaler Haftası Kutlama Etkinlikleri

06-10 NİSAN 2015

Ulusal Kütüphaneler Haftası onuruna Özel Tarsus Amerikan Koleji orkut Beriker Kütüphanesi bir hafta süresince  okumayla ve edebiyatla ilgili kutlamaya yönelik etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Hafta boyunca farkındalık yaratmak için kütüphanelerin ve okumanın önemini vurgulayan çeşitli yarışmalar yapıldı.

Öğrencilerimiz  Dünya Tarihini Şekillendiren Kitaplarsergisi ile dünya tarihinde yerini almış kitapların yazılış hikayeleri hakkında bilgi sahibi olurken, en iyi kısa animasyon filmi ödülü alan “Mr. Morris Lessmore’un Uçan Fantastik Kitapları” filminin gösterimi ile de kütüphanelerin ve kitapların gizemli dünyasına yolculuk yapma fırsatı yakaladılar.

Her sınıf seviyesinden en çok kitap ödünç alan öğrencilerimiz kütüphane haftasında hediye çekleri kazandılar. Zehra İdil Güdemez, Güneş Sezer, Erez Büyükyılmaz, Ege Su Durak, Tuğba Öz  dönemlerinde en çok okuyan öğrencilerimiz olarak belirlendiler. Kendilerini tekrar tebrik ederiz.