Mezuniyet Töreninden Notlar

-          Törenimiz 19.00’da öğretmenlerimizin yürüyüşü ile başlamıştır.

-          Öğretmenlerimizin yürüyüşünün akabinde öğrencilerimiz büyük bir coşku ve alkış    eşliğinde Stickler binasından inmiş ve tören alanına girmişlerdir.

-          Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra protokol üyeleri anons edilmiştir.

-          Törenin açılış konuşması okul müdürümüz Sayın Günseli Yüksel tarafından yapılmış, ardından okul başdanışmanımız Andrew Leathwood misafir ve öğrencilerimizle duygu, düşüncelerini paylaşmıştır.

-          Okul Müdürümüzün ve Başdanışmanımızın konuşmasının ardından şu an Odea Bank Kurucu Genel Müdürlüğü görevini sürdüren misafir konuşmacımız TAC ’80 Mezunlarından Hüseyin Özkaya konuşmasını yapmıştır.

-          Misafir konuşmacımızın ardından sıra törenin en heyecanlı anlarından birine gelinmiş ve 2016 mezunlarımızdan  akademik olarak en başarılı ilk üç öğrencimiz anons edilmiştir.

·         Üçüncü Sıradaki Öğrencimiz: Yusuf Karakaya

·         İkinci Sıradaki Öğrencimiz: Emre Nedret Sezgin

·         Birinci Öğrencimiz: Onur Cem Mete

Okul Doktorumuz Sayın Ali Cerrahoğlu adı geçen öğrencilerimize Mezunlar Derneği Sertifikalarını sunmuş ve onların adına tuğla bursuna yapılan bağışı duyurmuştur.

Okul birincimiz Onur Cem Mete konuşmasını yapmıştır.

-          Okulumuzun prestiji yüksek ve çok değerli bir ödülü olan Ertan Dumanlı Örnek öğrenci ödülünü Mezunlar Derneği Başkanı ve okul doktorumuz Sayın Dr Ali Cerrahoğlu anons etmiş ve bu ödülü Erez Büyükyılmaz adlı yatılı öğrencimiz almıştır.

-          Ödülün takdiminden sonra öğrenci birliği devir teslimine geçilmiş ve 2016 dönemi öğrenci birliği başkanı Ege İzgialp görevini 2017 dönemi öğrenci birliği başkanı olan Efe Çelebi’ye devretmiştir.

-          Devir teslimin ardından öğrencilerimize mezuniyet sertifikaları, öğretmenleri tarafından, 5 yıl önce hazırlık sınıfında yazmış oldukları mektupları ve Sağlık ve Eğitim Vakfının mezun olacak öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu armağanlarla, sunulmuştur.

-          Tüm öğrencilerimiz sertifikalarını aldıktan sonra Stickler binası merdivenlerine geçmişler ve marşlarını okuyup BOM çektikten sonra coşkuyla keplerini atmışlar; törenin en güzel anlarından birini yaşamışlardır.

-          Daha sonra öğrencilerimiz ve konuklarımız bolca fotoğraf çektirmiş ve öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm konuklarımız kendileri için hazırlanan resepsiyona geçmişlerdir.