Bahar Ödülleri Töreni

Bahar ödülleri, her sene farklı derslerde en iyi başarı gösteren ve okulumuzu farklı iç ve dış ortamlarda başarıyla temsil eden öğrencilerin onurlandırıldığı geleneksel bir törendir. Bu törende öğrencilerimizin sadece ders başarıları değil okul dışındaki topluma verdikleri hizmetler de sertifika ile ödüllendirilmektedir.

Törende verilen ödüller şu şekildedir:

• Bölüm bazında, seviyelere göre, yılın öğrencileri
  • Achieve 3000 programına göre en iyi okuma düzeyine sahip olma
  • TAC canlı yayın ekibi
  • Echo 17 grubu
  • Onur kuruluna katkı ödülü
  • İbrahim Akış tarih ödülü
  • Toplum hizmeti ödülleri
  • Okul tanıtımına katkı
  • Uluslararası matematik yarışmaları
  • Disiplin kuruluna katkı ödülü

Törenin son kısmında ise okul öğrenci birliğinin yaptıkları oylama sonucu oluşturdukları kategorilerde seçilen öğretmenlere “BİZ” ödülleri verildi.