Almanca Bilgi Yarışması Heyecanı

Almanca Bilgi Yarışması ( 15.06.2016)

15 Haziran 2016 tarihinde ilkini düzenlediğimiz TAC Almanca Quiz Show’da Hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin yarışmacı olarak katılımıyla oldukça coşkulu anlar yaşandı. Her seviyeden birer veya ikişer kişilik üç grup arasında yapılan yarışma, öğrencilerin Almanca Genel Kültür, Coğrafya, Edebiyat ve Dil bilgisi alanlarındaki bilgilerini zamana ve birbirlerine karşı yarışarak sergilemelerine olanak sağladı. Yarışmada kazanan grup öğrencileri Ege Telatar, Beste Özyürekoğlu, Alper Kutlar ve Deniz Erdoğan’ı bir kez daha tebrik ediyoruz. Seyirciler de yarışmacılar kadar heyecanlı ve coşkuluydular.

Bilgi keyifli, heyecanlı ve tatlı bir rekabetle sergilenmiş oldu.