2017-2018 Özel Tarsus Amerikan Lisesi Ön Kayıt Formu İçin Tıklayınız!

2017-2018 Özel Tarsus Amerikan Koleji Kayıt Takvimi ve Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız!

2017-2018 Özel Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık Sınıfları Taban Puanları

Birinci Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları:

2017-2018

Taban Puan

Kontenjan

Kız

365

60

Erkek

365

60

* Yukarıda belirtilen puan ve üzerindeki puana sahip olan öğrenciler, Ön Kayıt yaptırabilirler.

* Her Ön Kayıt Başvurusu, yapıldığı kayıt dönemi için geçerlidir.

* Ön Kayıt işlemleri TAC WEB sitesi üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

Yalnız yukarıda belirtilen taban puan ve üzerindeki puana sahip olan öğrenciler ön kayıt yaptırabilirler. Her ön kayıt başvurusu, yapıldığı kayıt dönemi için geçerlidir.

Ön kayıt işlemleri web sitesi üzerinden elektronik olarak alınacaktır. Ön kayıt yapmak için tıklayınız.

Tarsus Amerikan Koleji Puanı Hesaplama Aracı için tıklayınız.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı, Lise Hazırlık Sınıfı öğrencileri “Mali Destek Bursu’’ başvurusu, 28-29 ve 30 Haziran, 2017 tarihlerinde TAC WEB Sitesi üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

Önemli Not:  Mali Destek Bursu linki Ön Kayıt Formunun altında yer almaktadır.(Burs onaylandıktan sonra gerekli olacak evraklar için tıklayınız.)