TAC, Okula Bu Yıl Başlayacayak Yatılı Öğrencilerine Kapılarını Mutlulukla Açtı!..

Okulumuz, 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşarken, yatılı öğrencilerimiz de bugün itibariyle, Türkiye’nin ve dünyanın başarılı liderleri olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinden Tarsus’a gelip yeni eğitim yuvalarına yerleştiler.

Yeni öğrencilerimiz de daha önceki mezunlarımız gibi, burada köklü ve fark yaratan bir geleneğin parçası olup değerli ve unutulmaz anılar biriktirecek, yaşam boyu sürecek arkadaşlıklara ve dostluklara adım atacaklar ve oldukça büyük ve değerli bir ailenin bireyleri olarak, TAC’de yatılı öğrenci olamanın ayrıcalığını yaşayacaklardır.

Okulumuza gelen yeni yatılı öğrencilerimiz ve değerli aileleri sıcak bir şekilde idareci, öğretmen ve okul personellerimiz tarafından karşılanmışlardır. Daha sonra yurt kayıt işlemlerini tamamlayıp kendileri için hazırlanan sunumu izlemek üzere Oditoryuma gittiler. Burada; ilk olarak okulumuz Başdanışmanı Andrew LEATHWOOD daha sonra da Okul Müdiremiz Günseli YÜKSEL birer konuşma yaptılar. Daha sonra okulumuz Yatılı Bölüm Sorumlusu Nail BARAN’ın konuşmasının ardından yatılı bölümde görevli personel tanıtıldı. Yatakhane kurallarının belirtilmesinden sonra okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Sinan ÖZ ve Okul Doktorumuz ve aynı zamanda Mezunlar Derneği Başkanımız Dr. Ali Cerrahoğlu’nun konuşmalarının ardından öğrencilerimizin kalacakları odalar çekiliş ile belirlenip öğrencilerimiz odalarına yerleşmişlerdir. Akşama yemeği için okul bahçemizde “Barbekü” yapılmış ve bu yemeğe öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velileri büyük bir heyecan ve sevinçle katılmışlardır. Bu gün, güzel ve sıcak bir iletişimin ilk tohumlarının atıldığı bir gün olarak katılımcılarının hafızalarına kazınmıştır.

Bizler de yatılı ve gündüzlü olmak üzere, tüm öğrencilerimize sağlıklı mutlu ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz.