TAC 2016 - 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ

5 Eylül 2016, Pazartesi

TAC’nin tarihi kampüsünde düzenlenen eğitim-öğretim yılı açılış törenine, öğrencilerin yanı sıra veliler, mezunlar ve okul görevlileri de katıldı.

Geçtiğimiz yıl tüm ülkemizi yasa boğan haberler nedeniyle, hüzünlü ve buruk bir açılış gerçekleştirmiş olan öğrencilerimiz, TAC geleneği haline gelen davullu-zurnalı girişlerini bu yıl yapabildiler. Ellerinde büyük bir Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde tören alanına giren TAC öğrencileri, tüm veliler, mezunlar ve okul yöneticileriyle birlikte coşkulu bir açılış töreni gerçekleştirdiler.

Törende; Okul Müdürü Günseli Yüksel, Tarsus Okulları Direktörü Andrew Leathwood, TAC Mezunlar Derneği Başkanı Ali Cerrahoğlu ve Öğrenci Birliği Başkanımız Efe Çelebi; yaptıkları konuşmalarda yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler.

2015-16 Öğretim yılı “TAC Puanı” en yüksek öğrencilerimize sertifikalarının verilmesinin ardından TAC öğrencileri, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk dersini işlemek üzere sınıflarına girerek sıraları doldurdular.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için huzurlu ve başarılı geçmesini dileriz.