TAC 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları Veli – Oryantasyon Toplantısı Yapıldı!..

5 Eylül 2016, Pazartesi

Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk Veli Oryantasyon Toplantısı 5 Eylül, 2016’da okulumuzun tarihi binası Stickler Konferans Salonunda yoğun veli katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda; Tarsus Okulları Direktörü Andrew Leathwood, Okul Müdürü Günseli Yüksel, Hazırlık sınıfları Koordinatörü John Arunski ve Okul İdarecileri ile Hazırlık Sınıfları Öğretmenlerinin tümü hazır bulundular. Bu tanışma toplantısında; okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz bu yılki plan, program ve hedeflerini velilerimiz ile kısaca paylaşma ortamı buldular. Bu yıl Hazırlık Sınıfları Öğrenci ve Velilerine Yönelik olarak hazırlanan El Kitapçığının yanı sıra Okul Rehberlik Bölümü Kitapçığı da velilerimiz ile paylaşıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz açısından başarılı ve mutlu geçmesi dileğiyle!..