Tarsus Amerikan Koleji Geleneklerinden Biri Olan “Kurban Bayram Kutlaması”

Tarsus Amerikan Koleji Öğrenci Birliği Komitesi, Tarsus Amerikan Koleji öğrenci, öğretmen ve idarecilerinin destekleri ile okulumuzun değerli destek personeli olan Euroserve çalışanları ile güvenlik görevlilerimizin Kurban Bayramlarını kutlayarak artık gelenekselleşen bir etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar ve yaşattılar. Öğrencilerimizin gelenleri güler yüzle ve samimi bir şekilde karşılayıp hizmet ettikleri bu kutlama etkinliğinde öğrenci, idareci, öğretmen ve çalışanlarımız, bayramların olmazsa olmaz tatlarından biri olan baklavalarını yiyip tatlı sohbetler eşliğinde çaylarını içtiler.

Bayram kutlaması, TAC Öğrenci Birliği Komitesince bayram için hazırladıkları hediyeleri çalışanlarımıza takdim etmeleriyle son buldu.

Yıllardır okulumuzda gerçekleşen bu bayram kutlamalarının bundan sonraki yıllarda da aralıksız olarak devam etmesi temenni edildi.

TAC Öğrenci Birliği üyelerimizi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederiz.