Haydi Hep Birlikte “Çadır Kampı”na!..

Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık Sınıfı öğrenci ve öğretmenleri Çadır Kampında bir araya geliyorlar!..

Okulumuz öğretmenleri ve hazırlık sınıfı öğrencileri “Çadır Kampı” etkinliğimizde bir araya geliyorlar!.. İlk kez geçtiğimiz yıl başlattığımız ve bu yıldan itibaren gelenekselleştirdiğimiz “Çadır Kampı” etkinliğimizde,  hazırlık sınıfı öğrenci ve öğretmenlerimiz doğa ile iç içe olmanın tadını doyasıya yaşamaya hazırlanıyorlar!..

Tarih: 30/09/2016

Yer: Tarsus Amerikan Koleji Bahçesi (Çim Alan)

• NOT:  Okul sonrası etkinlik için bir araya gelme, çadırların kurulumu ve oyun etkinliklerimizi original.livestream.com/taclivetv yayınımızdan takip edebilirsiniz.