Balkan Şampiyonası

23-25 Eylül 2016 tarihlerinde, Sırbistan’ın Novi Sad kentinde gerçekleştirilen Balkan Master Atletizm Şampiyonası’nda Okul Başdanışmanımız Andrew Leathwood ile TAC Mezunlar Derneği Başkanı ve Okul Doktorumuz Ali Cerrahoğlu da yarıştılar.

Türkiye'yi ve TAC'yi son derece iyi bir şekilde temsil ettikleri bu Şampiyonadan Ali Cerrahoğlu, yüksek atlamada altın madalya, Mr. Leathwood ise cirit atmada gümüş madalya alarak ülkemize döndüler.

Sporcularımız, Balkan ülkelerinin her yerinden oraya gelen atletlerle buluşup etkinliklerde bulunmanın yanı sıra Sırbistan'ın Novi Sad gibi güzel şehirlerini ve ülkenin kültürünü de keşfetme şansı buldular. Bu başarılarıyla öğrencilerimize yaşam boyu spor alışkanlığı ve sağlık konusunda değerli birer örnek oldular. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!..