TARSUS ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ

“Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı”

28 Eylül, 2016 / Çarşamba günü, okulumuzun Tarih ve Arkeoloji Kulübü öğrencileri öğretmenleri Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Nail Baran ve Tarih Öğretmeni Hasan Turgut eşliğinde, Tarsus Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

Kulüp temsilcilerimiz, vatan toraklarımız için canlarını feda eden ve şu an ülkemizde özgür ve huzurlu bir şekilde yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimiz için, Tarsus Şehitliği’ne okulumuz Tarsus Amerikan Koleji adına çelenk koydular. Öğrenci ve öğretmenlerimiz daha sonra Tarsus Şehitliği’nde yatmakta olan şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret edip teşekkürlerini belirtmek adına onlara çiçek bıraktılar.

Ülkemizde özellikle son dönemde yaşanan zorluklara göğüs gererek ülkemiz ve milletimizi koruma adına hiç düşünmeden korkusuzca canlarını veren eşsiz vatanımızın topraklarında yatan tüm şehitlerimize ve bu uğurda mücadele veren gazilerimize sonsuza dek minnettar kalacağız. Şehitlerimizi çok büyük bir saygı ile anıyoruz. Onlar daima kalplerimizde yaşayacaklardır.