TAC’de Muhteşem 2. Çadır Kampı Etkinliği

Eylül ayının son Cuma günü, Tarsus Amerikan Koleji’nin tarih kokan muhteşem çim alanında, Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, kendi kurdukları çeşitli ebat ve renkteki çadırların eşliğinde ve okulun doğal ortamında, hep birlikte coşku içerisinde çok farklı bir gün ve gece geçirdiler.

Okulun bitiş zili ile beraber, heyecanları her hallerinden belli olan Hazırlık sınıfı öğrencileri bayrak töreni sonrasında çadırlarını kurdular. Öğrencilerimiz, okulumuz Beden Eğitimi Bölümünün hazırladığı oyun ve spor aktiviteleriyle doyasıya eğlenirken, bir taraftan da takım çalışmasını ve yardımlaşmayı öğrenerek bir günlük bile olsa teknolojiyi bir kenara bırakıp arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve doğayla baş başa kalmanın tadına da varmış oldular.

Akşam yemeğinde “barbekü” keyfi yaşadıktan sonra Oditoryum’da hareketli bir karaoke eğlencesi ve ardından da patlamış mısır ikramı eşliğinde yıldızların altında gece sinemasıyla oldukça değişik bir ortam içerisinde kendilerini buldular. Gece, yakılan ve sabaha kadar hiç söndürülmeyen kamp ateşi çevresinde yenilen marşmelovlar ve etrafında söylenilen şarkılarla son buldu.

Çok koyu sohbetlerin yaşandığı, öğrencilerimizin yeni dostluklar kurduğu, TAC okul hayatına ait anılar biriktirmeye başladıkları bu çadır kampında, tüm Hazırlık sınıfı öğrenci ve öğretmenleri olarak bu havayı solumak herkese büyük bir mutluluk katmıştır.

Seneye gerçekleştirilecek olan TAC 3. Çadır Kampı Etkinliği için şimdiden, ilgili kişiler, neler yapılabileceği konusunda ilginç düşüncelerini kaydetmeye başladılar bile!..