TAC’de “Brunch” Keyfi

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcında, okulumuzun Aile Birliği ve Öğrenci Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve öğrenci, veli, mezun, öğretmen ve çalışanları olmak üzere çeşitli üyelerini bir araya getiren Brunch etkinliği, 02 Ekim, 2016 / Pazar günü gerçekleştirildi.

Brunch katılımcılarının güneşli bir Pazar sabahında bir araya geldiği etkinlikte, sıcak birliktelikler, arkadaş ve dostluklar adına ya yeni adımlar atıldı ya da bu ilişkiler ilerletildi. TAC Kampüsünün eşsiz güzelliği içerisinde, alış veriş reyonlarının ve yöresel tatların yanı sıra, okulumuz öğrencilerinin düzenledikleri halat çekme yarışı; futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi karşılaşmaları, su savaşının yanı sıra ECHO konseri de ilgiyle izlenip bol alkış aldı. Özellikle okulumuza bu yıl başlayan Hazırlık sınıfı öğrencilerinin abi ve ablalarıyla tanışıp kaynaşma fırsatı elde ettiği bu etkinlikte, veli ve öğretmenlerimiz de güneşli bir havada, keyifli bir pazar günü geçirmiş oldular.

Çok güzel etkinliklerin yaşandığı bu kahvaltılı buluşma gününde hem doyasıya eğlenildi hem de TAC ile ilgili keyifle hatırlanacak özel ve unutulmaz bir gün daha yaşanmış oldu.