İkinci Yabancı Dil Bölümümüzden Bir Yenilik Daha!..

Eğlendirici, Öğretici ve Teknolojik Bir Dil Programı Olan “MINICITY”ye Merhaba!..

DAS Akademie, 21.09.2016/Çarşamba günü, okulumuz Almanca Öğretmenlerine, 9. sınıf öğrencilerimizin derslerinde kullanacakları Minticity adlı yeni bir programı başarıyla tanıtmıştır.

Alanında çok iyi bir kurum olan DAS Akademie’nin değerli çalışanı Azize Sorguç tarafından verilen tüm günlük seminerde öğretmenlerimiz; Tuba Baykal, Ahu Dursun ve Yeşim İlme, bu programı en etkili şekilde öğrenmişlerdir. Ayrıca öğretmenlerimiz öğrendikleri Minicity programı ile bundan sonra öğrencilerimizin derslerinde hem öğrenip hem eğlenip hem de çağın eğitim teknolojisini en iyi şekilde kullanmalarına daha fazla olanak tanıyacaklardır.