TAC  7.  Octoberfest Kutlamaları

Bu yıl çok farklı bir konsept ile 7’ncisi düzenlenen Oktoberfest etkinliği, 14 Ekim 2016 tarihinde, büyük bir coşku ile kutlandı.

Etkinlik kapsamında; Goethe Enstitüsü’nün katkılarıyla, “Almanca RAP Yollarda” Ebow ve grubunu okulumuzda ağırladık. Ebow ve grubu, TAC öğrencileri ile dört saat boyunca etkili bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, iki farklı çalışma grubuna ayrıldıktan sonra kendi Rap şarkılarının sözlerini yazdılar. Daha sonra DJ Nick’in yardımıyla yazdıkları sözlerin melodilerini oluşturdular. Bu çalışmalar sırasında yaşanan atmosfer, herkes için hem çok ilginç hem de oldukça eğlenceliydi. Çalıştayın sonunda; öğrenciler RAP gurubu ile beraber sahnede gün içinde yazdıkları ve besteledikleri Rap tarzındaki şarkılarını seslendirdiler.

Ayrıca Ebow ve grup arkadaşları da sahnede ayrı ayrı RAP şarkılarını seslendirip Oditoryumumuzu şenlendirdiler.

Tarsus Fatih Anadolu Lisesi’nden gelen konuklarımız da bu yemekhanemizde geleneksel Oktoberfest menümüzden tattıktan sonra konserde yerlerini aldılar. 10. sınıf öğrencileri Beste ÖZYÜREKOĞLU ve Kutay İLERİ’nin geleneksel Alman kıyafetleri içerisindeki Oktoberfest sunumları herkes tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Okulumuzda tüm gün boyunca zil yerine çalan Oktoberfest şarkıları da bu güzel etkinliğe farklı bir hava katmıştır.

Daha fazla resim ve video için linlere tıklayabilirsiniz.

Resim : P:\TACSEV Fotoğraflar & Photos\TAC\10-14-2016 OctoberFest

Video : P:\TAC&SEV VIDEO\TAC\10.14.2016 OctoberFest