TAC 10. Sınıf Öğrencileri “Liderlik Yolculuğu”nda!..

YGA’nın “lider yetiştirme amaçlı” çalışmalarının tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

18 Ekim, 2016 tarihinde, Stickler Oditoryum’da 10. sınıf öğrencilerimize YGA tarafından “Liderlik Okulu” sunumu yapıldı.  Sunumda; YGA’nın lider yetiştirme amaçlı çalışmaları tanıtıldı.

Liderlerin Övdüğü Liderlik Sunumunda; YGA’nın tanıtımı yapıldıktan sonra bu programda yetişmiş kişilerden örnekler verildi.  Geleceğin lider adaylarını, ilklere imza atabilecek kadar özgüvenli ve birlikte başarmayı başarabilecek kadar bensiz çift kanatlı birer lider olarak yetiştirmeyi amaçlayan 2 yıllık bir program olduğu ve onine liderlik okulu ve liderlik kampları ile YGA’nın özgün liderlik kavramlarını keşfedilerek içselleştirilip hayata geçirildiği anlatıldı.

Bu yararlı ve ilginç sunumun etkileşimli bir sunu şeklide gerçekleştirilmesi, katılımcıların zihinlerinde değişik ufuklar açmıştır.