Toplum Hizmetleri Çalışmaları – Gezici Kütüphane Tarsus / Ulaş Köyü İlköğretim Okulu Ziyareti

9 ve 10. Sınıflar (22 Ekim, 2016)

Okulumuzun Sosyal Bilimler Bölümü Öğretmenlerimizden Tarih Öğretmenimiz Hasan Turgut ile 10. sınıf öğrencilerimizden Abdullah Kılınç, Cevahir Bozkurt , Mert Kepece ve Doğu Yurtsever’le birlikte 22 Ekim, 2016 tarihinde, Tarsus’un Ulaş Köyü İlköğretim Okulu’nu Gezici Kütüphane aracımızla ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında, Ulaş İlköğretim Okulu öğrencileri ile kitap alış verişinin yanı sıra eğitsel sohbetler edilip oyunlar da oynanmıştır.