III. TEKUF’a Katılan Öğrencilerimizin Sertifika Töreni

TED Kayseri Koleji’nde, 14-17 Ekim tarihleri arasında yapılan III. Ulusal Gençlik Forumu’na katılan ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek okullarını temsil eden 10.  sınıf öğrencilerimizden Talya Boyar ve Ali Özaltın; 11. sınıf öğrencilerimizden de Güneş Sezer, İnci Ovat, Rıfat Tuğrul, Umut Barış Özen, Ilgaz Baykal ve Çetin Çelikyılmaz ve öğretmenleri Coğrafya Öğretmenimiz Gülden Balaban’a Katılım Sertifikaları Okul Başdanışmanımız Andrew Leathwood ve Müdür Yardımcımız Orhan Baycık tarafından takdim edilmiştir.

Konferansa katılan öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.