Matematik Bölümümüz Eğitim Teknolojileri Çalıştayında

Matematik Bölümü (15.10.2016)

İçinde bulunduğumuz yüzyıl hızla ilerleyen ve günden güne gelişen teknolojinin hayatın her alanında doğrudan hayata geçirildiği bir süreçtir. Bu süreç ve hedef doğrultusunda okulumuz da sürekli olarak yenilikleri takip etmekte ve uygulamaya koymaktadır.

Bu anlayışlar çerçevesinde, öğrencilerimizin becerilerini teknolojik araçlarla ve programlarla geliştirebilmek adına, 15 Ekim, 2016 tarihinde Matematik Bölümümüz için okulumuzda Atölye Çalışması gerçekleştirilmiştir.

Matematik Bölümü Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi edindikleri yeni eğitim teknolojileri alanındaki uygulamaları yıl içerisinde tüm derslere uygulayarak geliştirmeye ve eğitimde yeni teknolojileri takip etmeye devam edeceklerdir.