Doğayı Tanıma Günü Etkinliği

Hazırlık Sınıfları ( 27 Ekim 2016)

Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık Bölümü idareci ve öğretmenleri, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı boyunca öğrencilerimize yönelik yapmayı planladıkları “Çevre Çalışmaları”nın birincisi 27 Ekim tarihinde,  Çamlıyayla’ya “Doğayı Tanıma” etkinliği olarak gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinlikteki amaç; öğrencilerimizin doğayı keşfedip, bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde kirletilmiş olan doğadan zararlı atıkları toplayarak doğayı arındırmak,  doğanın kendinde bulunan malzemeleri kullanarak bunlarla bir proje hazırlayıp sunmaktı.

Arkadaşlıkların pekiştirildiği, öğretmenler ile öğrencilerin kaynaştığı ve de bol bol fotoğrafların çekildiği bu etkinlikten herkesin keyif aldığı da hem etkinlik sırasında hem de dönüş yolculuğunda geziye katılanlar tarafından açıkça ifade edilmiştir.