Okulumuzun Başdanışmanı Andy Leathwood ve Tarsus SEV Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel Başaran,

28 - 30 Ekim tarihlerinde, Veteranlar Badminton Turnuvası’nda yarışmak üzere Antalya’ya gittiler. Türkiye’nin birçok yerinden gelen sporcuların katıldığı yarışmada, Tarsus Okulları’nı başarılı bir şekilde temsil ettiler. Yüksel Başaran hem “Tek Erkekler” hem de “Karışık Çiftler” kategorilerinde altın madalyanın sahibi olurken Andy Leathwood da kendi yaş grubundaki “Tek Erkekler”de gümüş madalya almaya hak kazandı. Başarılarından dolayı Mr. Leathwood’u ve Yüksel Başaran’ı tebrik ediyoruz. Bu güzel başarılarının devamını diliyoruz.