Ankara Üniversitelerini Tanıma Gezimiz

11. Sınıflar ( 3-4 KASIM, 2016)

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerimiz için “Mesleki Rehberlik Çalışmaları” açısından önemli bir yere sahip olan ve uzun yıllardır yapılmakta olan Ankara Üniversiteleri Ziyareti, bu yıl da 3-4 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Özlem Algan ve 11 ve 12. sınıflarımızın Müdür Yardımcısı Orhan Baycık rehberliğinde yapılan gezide sırasıyla; Ankara, ODTÜ, Hacettepe ve Bilkent Üniversiteleri ziyaret edildi. Öğrencilerimiz buralarda, yüksek öğrenim programları hakkında ayrıntılı bilgiler almanın yanı sıra Ankara’daki yaşamı ve üniversite ortamını da yakından gözlemleme şansı elde ettiler. Ayrıca bu gezinin en anlamlı ziyareti de Anıtkabir ziyareti ile Atamızın huzuruna çıkmak, ona olan sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunmak oldu.

Gezi boyunca bizlere eşlik eden, üniversite ortamı hakkında deneyimlerini bizlerle paylaşan TAC mezunu öğrencilerimiz sayesinde bu gezimiz daha keyifli ve anlamlı hale geldi. Bu gezimiz sırasında bizleri yalnız bırakmayan TAC’13 mezunu Koray Hisarlı, TAC’16 mezunlarımız Ege Kandemir, Deniz İçgören, Eylül İçgören, Denizhan Kaynak ve  Ali Can Gürsoy’a çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.