London School of Economics’e Giden Yol

11 ve 12. Sınıflar( 08.11.2016)

8 Kasım’da, okul olarak Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Dekan Yardımcıları;  Yrd. Doç. Dr. Fatma Didin Sönmez ve Yrd. Doç. Dr. Faruk Ziya Fırat'ı ağırlama fırsatını elde ettik.

Değerli hocalarımız, Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görürken tamamlanabilecek bir programı, dünyanın en iyi “İşletme” okullarından biri olan London School of Economics (LSE) ile yirmi yılı aşkın süredir birlikte yürüttükleri “Çift Diploma Programı” hakkında, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle çok kıymetli bilgiler paylaşmışlardır. Bu program, üstün başarılı öğrencilere tanınan bir fırsat olup hem Bilgi Üniversitesi hem de LSE’ten aynı zamanda diploma alma şansı da sunmaktadır.

Bu yararlı sunum sayesinde, uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika alınabileceği, iş dünyasında söz sahibi birçok firma ve şirket ile temasa geçip güçlü kariyer hedeflerine ulaşılabilme yöntemleri konusunda bilgi edinme fırsatı elde edilmiştir.