TAC’de “Yelken” Sporu İçin Rüzgar Esti!..

TAC’75 Mezunumuz ve Mersin Yelken İhtisas Kulübü Başkan Yardımcısı Cengiz Sönmez, Kulübün Genel Kaptanı Selim Sıdalı, Antrenörü Hale Ege ve Engelli Sporcusu Tayfun Günaydın 15 Kasım, 2016 tarihinde, okulumuz Hazırlık - 9 ve 10. Sınıf öğrencilerine Stickler Oditoryum’da yelken sporunu tanıtan bir sunum yaptılar.

Sunumda; denizin ve sporun insan psikolojisi üzerindeki etkileri, yelken sporunun faydaları ve optimist ve lazer teknelerin tanıtımını yaptıktan sonra bu sporla yakından ilgilenen ve bu sporu merak eden öğrencilerimiz için tören alanımıza kurulan yelken simülatörünü tanıtıp öğrencilerimize deneme fırsatı da verdiler. Kendilerine okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizin ufkunda farklı bir pencere açtıkları için çok teşekkür ediyoruz.