24 Kasım Öğretmenler Günü Programı

Öğretmenlerimize Özel!..

Okulumuz Fen Bölümü Öğretmenlerinin rehberliğinde ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı, Başöğretmenimiz Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve hep birlikte söylediğimiz İstiklâl Marşımız eşliğinde bayrağımızın göndere çekilmesi ile başladı.

Öğrencilerimiz Onur Ay ve Eliz Erdal sunuculuğundaki program, okulumuz 11 ve 12. Sınıfların Müdür Yardımcısı ve Tarih Öğretmenimiz Orhan Baycık ve 29 yıldır okulumuzda görev yapan ve değerli tecrübelerinden sıkça faydalandığımız okulumuz Aktivite Koordinatörü ve Edebiyat Öğretmenimiz Gülay Damar'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarıyla sürdü.

Programın devamında; 11 IB sınıfı öğrencileri Ege Telatar ve Onur Ay tarafından derlenen, öğrencilerin öğretmenlere seslenişini içeren video sunumu ve Yağmur İlba ile Fem Yüksel’in hazırladığı fotoğraflar yer aldı.

Müzik Öğretmenimiz Aslı Son ve 9. sınıf öğrencilerinin, Sibel Kanık, Nail Baran, Ahu Tereci Dursun ve Tuba Karabağ öğretmenlerimizle beraber hazırladığı mini konser sonrası sahnede hep birlikte şarkılar söylendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programımız, Öğrenci Birliği Üyelerimiz Metehan Mertoğlu ve Yankı Balta ve Okul Müdürümüz Günseli Yüksel’in öğretmenlerimiz için hazırlanan bu anı niteliğindeki hediyeleri takdimiyle sona erdi.

Buradan tüm öğretmenlerimize en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz!..