TAC Öğrencilerinden Tarsus Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret!..

12 Kasım, 2016 tarihinde, Tarsus Amerikan Koleji Matematik ve Fen Bilimleri Bölümleri ortak bir harekete imza atarak, öğrencileri ile Tarsus Huzurevi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Matematik Bölümü Öğretmenlerimizden Enise Peker, Kelly Russel ve Sinan Yozukmaz; Fen Bilimleri Bölümü’nden de Fizik Öğretmeni Hasan Ateş ve Biyoloji Öğretmeni Musa Avşar rehberliğindeki öğrencilerimiz, bu ziyaret ile huzurevi sakinlerine hatırlandıklarını ve önemsendiklerini gösterme fırsatı elde ettiler. Ziyaretleri sırasında öğrencilerimiz, büyüklerimizin yaşamış oldukları hayat tecrübeleriyle eğlenceli ve öğretici bir süreçten de geçtiler. Günümüzdeki büyüklerimizin ihtiyaç duydukları ilgi, sohbet ve paylaşımlardan öğrencilerimizin de etkilendiğini görmek büyük bir mutluluk kaynağı oluşturdu. Öğrencilerimiz getirmiş oldukları pastaları kendi elleriyle huzurevi sakinlerine ikram ettiler. Bu pastalar ve içecekler eşliğinde sımsıcak sohbetler gerçekleştirildi.

Ziyaretimizin sonunda öğrencilerimiz büyüklerinin ellerinden öperek en kısa zamanda tekrar geleceklerini söyleyip buraya bir sonraki ziyaret planlarını yapmaya başladılar. Bu etkinlikte görev alan öğrencilerimiz; Buğra Ergin, Sude Sevindi, Aksel Kalaycıoğlu, Eren Gökmen, Düzgün Can Guyıldar, Abdullah Kılıç, Sude Kılıç, Buse Orak, Döne Gül Biçer, Elifnaz Kaya, Ömer Dikencik, Mert Kepece, Cevahir Bozkurt, Ege Telatar, Onur Ay’ı bu takdir edilecek örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.