TAC’de “Dünya Felsefe Günü” Kutlaması

Felsefe, yaşantımızdır; hayatın her yerindedir, felsefe. Bazen yaşam içinde özgür olduğumuz anlardır bazen de felsefemiz yaşamda özgür olmaktır. O yüzdendir, belki her yerde felsefe ile karşılaşmamız.  Felsefe kendini tanımaktır; çünkü kendini tanıyan birey, dünyayı ve evreni daha iyi tanıyıp anlamlandırabilir.

Dünya Felsefe Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Aralık, 2016/Perşembe günü, 11. sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projelerle okulumuzda Felsefe Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. “TAC’18”lerin hazırladığı projeler, röportajlar öğretmen ve öğrencilere keyifli olduğu kadar renkli ve eğlenceli dakikalar da yaşattı. Filozofların düşündüren sözlerinin yer aldığı sununun ardından, öğrencilerimizin hazırladıkları videonun ilgiyle izlenmesi ile program sona erdi.